Trapez er associeret partner med Humanostics

Trapez er associeret partner med Humanostics. Humanostics er en management-konsulentvirksomhed, der assisterer virksomheder og organisationer med at skabe målbare resultater ved at fokusere på deres vigtigste ressource: menneskene. Trapez har rettighed til at markedsføre følgende programmer/værktøjer i Danmark:

Predictive Index. PI er et certificeret ledeleses- og rekrutteringsværktøj,  som gennem analyse af personprofil med meget stor præcision kan forudsige, hvor godt kandidaten vil fungere i det pågældende job. PI findes på over 60 sprog, og er derfor det oplagte valg for både lokale og internationale virksomheder.

Professional Learning Indicator. PLI er en logisk test, der afdækker en persons kognitive evner eller evnen til at tilegne sig ny viden, populært sagt. PLI er det eneste produkt i markedet, der er 100% kulturneutralt og findes allerede på 27 sprog. PLI er udviklet til at være det perfekte supplement til PI, og tilsammen udgør de to analyser ca. 60% af den forudsigelige adfærd i jobbet.

Selling Skills Assessment Tool. SSAT er et diagnostisk værktøj specielt udviklet til at måle salgskompetencer hos dine sælgere. SSAT afdækker de 5 hovedpunkter i en salgsprocess, og giver dermed det fulde billede af, hvor dine sælgere står stærkt, og hvor der er brug for træning.

Customer Focused Sales. CFS er et interaktivt salgsprogram, som fokuserer på at forbedre de kernekompetencer, som er nødvendige for et effektivt konsulterende salg. Man kan med stor fordel kombinere CFS med SSAT for at tilpasse træningen direkte til sælgernes udviklingsbehov.

Leadership Transition Programmes. LTP er udviklingsprogrammer til ledere. Der findes både et program til ledere af ledere og til ledere af andre. LTP-programmerne identificerer lederens ansvar og arbejder med udgangspunkt i lederens erfaringer, hvilket sikrer maksimal anvendelighed og relevans.

 

 

Trapez ApS - Tel.: +45 86 76 00 28 - Mail: trapez@trapezjob.dk - CVR-nr.: 31515378 - Haslegårdsvej 10 - DK-8210 Aarhus V