Testimonials fra kunder
"Pressalit Group A/S har gennem tre år samarbejdet med Trapez Rekruttering.

Samarbejdet har udviklet sig til et stærkt partnerskab, hvor Trapez' fokus på deres kerneydelse: rekruttering, kombineret med en glimrende menneske- og organisationsforståelse, har ført til imponerende resultater.

Vi har således en meget høj performance og fastholdelsesgrad på de kandidater, vi har rekrutteret gennem Trapez."

Mette Dyhl, Human Resource Development


"Da vi skulle ansætte en ny medarbejder på chefniveau, valgte jeg at lade Trapez løse opgaven. Via hjemmeside og efterfølgende møde fik jeg et indtryk af en seriøs virksomhed med både fagligt og menneskeligt erfarne konsulenter.

Jeg har været overordentligt tilfreds med forløbet, status undervejs og ikke mindst præsentation af yderst kvalificerede kandidater. Hvilket er resulteret i en særdeles succesfuld ansættelse. Trapez har et stort engagement i opgaveløsning."
Frederik Nielsen, Adm. direktør, Ferlov-Clemco, Skanderborg


"Med Trapez har vi helt klart fået rekrutteringsprocessen af funktionærer sat i system og i tilgift fået en sparring på den rigtige holdsammensætning. Det er vigtigt for os som vækstvirksomhed.

Vi har også oplevet en markant tidsbesparelse på vores egen indsats i forbindelse med rekrutteringer og erfaret, at Trapez er gode til at formidle Bramidans værdier til kandidater.

Vi fungerer godt med en virksomhed, der ud over at være kompetent også har en nærhed til os."
Adm. direktør Henrik Dueholm Madsen, Bramidan


"Trapez har været en skarp og kompetent partner under opbygningen af CCI Magazine.

Trapez har været gode til at lytte til og forstå kultur og strategi og de deraf følgende behov på medarbejdersiden – både i forhold til at sætte det helt rigtige hold, der arbejder optimalt sammen i den rigtige retning, og i forhold til at rekruttere de rigtige kandidater på enkeltposterne, både fagligt – men i særdeleshed på de personlige kompetencer.

Trapez har investeret både tid og engagement i at forstå virksomhedens udfordringer, og er blevet en interesseret og fortrolig sparringspartner. Trapez er aldrig gået på kompromis med kvaliteten – og har arbejdet vedholdende til den helt rigtige kandidat er kommet i hus."
Søren Rehné, CCI Magazine


"Vi har anvendt Lisbeth Lauridsen og Trapez til alle vore betydningsfulde rekrutteringer de sidste 4½ år frem til salget af virksomheden. Det er blevet til 12 i alt. Alle er blevet løst til perfektion.

Vi har erfaringsgrundlaget til at kunne sige, at Trapez leverer varen. Trapez er ydmyg over for opgaven, sætter sig grundigt ind i opgaven og organisationen og har en helt ekseptionel vedholdenhed, når det er svært at finde gode kandidater. Heri ligger forskellen!

Sagt i fodboldsproget holder Trapez bolden tæt ved jorden og bliver ved, indtil den er i mål!"
Adm. direktør, SFK Food A/S

Trapez ApS - Tel.: +45 86 76 00 28 - Mail: trapez@trapezjob.dk - CVR-nr.: 31515378 - Haslegårdsvej 10 - DK-8210 Aarhus V