KONTAKT

Partner

Lisbeth Lauridsen

Lisbeth er firmaets grundlægger. Med stor professionalisme og passion har hun arbejdet med rekruttering i mere end 25 år.

Efter flere år i en HR-virksomhed, grundlagde Lisbeth sit firma Trapez, september 2000. Siden da har Trapez dannet rammen for rekrutteringer hvor kvalitet, ordentlighed og passion er i højsæde. Lisbeth møder vores kunder med ærlighed, interesse og med både kunder og kandidaters muligheder for øje.

Partner

Line Østergaard Tranholm

Line har arbejdet med rekrutteringer i flere år, i private og offentlige virksomheder. Hun har erfaring med samarbejde bredt i organisationer og på tværs af brancher.

Line har en BA i Etnografi- og Socialantropologi samt en MBA

Historien

Trapez blev etableret 1. september 2000 i Århus af Lisbeth Lauridsen, der har mange års erfaring i branchen. Efter en årrække med kontor i centrum af Aarhus, holder Trapez i dag til i Workspace i Aarhus V.
Trapez har fra starten haft som en del af sit værdigrundlag, at der skal være kvalitet, hastighed, professionalisme og glæde i vores opgaveløsninger. Præcis som i et trapez-nummer, hvor de to artister har hver sit ønske: Den ene vil fange, og den anden vil gerne sendes af sted og gribes.

Vores speciale er rekruttering i traditionel forstand, men vi tilbyder også udarbejdelse af personprofiler, teamprofiler og coaching.
Vi arbejder effektivt og har et stort engagement og en ægte interesse i vores kunder. Dette gør, at vi i dag har loyale og langvarige samarbejdsforhold med vores kundekreds, der geografisk er spredt over hele Danmark.

Værdierne

Kvalitet, passion og fokus på 2 kunder, virksomhed og kandidat, er de værdier vi driver vores ydelser efter. Hastighed, professionalisme og glæde – er nøgleord for os i samarbejdet med vores kunder, og når vi rekrutterer.
Desuden er etik og dedikation højt prioriteret i vores opgaveløsning.
For virksomheder betyder det at vi til-går opgaven med seriøsitet, grundighed og individuelle løsninger.
Etikken ligger naturligvis i fortrolighed for ansøgere, men også i en seriøs, ligeværdig kandidathåndtering. Alle kandidater, der har været til samtale, får således en mundtlig tilbagemelding og begrundelse for vores valg.
Kvalitetsbegrebet er for os grundighed og beskrevne procedurer, således at vores assistance får et ensartet, højt niveau.

Vi har en fast tro på, at når vi arbejder på det grundlag i hverdagen, så lykkes vores rekruttering med succes – og glæde.